Teamet bag ScandifileBag Scandifile finder du virksomheden Scandiplan systems aps som ligger i Hellerup


Idéen til Scandifile er udsprunget fra Øresundsprojektet, hvor vi udviklede et succesrigt ESDH system til Øresundskonsortiet til styring af alt projektdokumentationen.

Meget data og mange programdesigns er passeret gennem virksomheden og vores produkter siden slutningen af halvfemserne, men ambitionen er stadig den samme: at designe super brugervenlige sags- og journalsystemer til dig, så du altid kan finde dine og virksomhedens dokumenter med de seneste MS Windows og MS Office 365 versioner.

Der er sket rigtig meget på den teknologiske front de seneste år og i dag er det et must at man skal have adgang via smartphones, via webapplikationer og Windows 10 til virksomhedens dokumenter det kan vi og vi er klar til at levere en løsning på Windows Azure.

Værdiudtrykkene hedder i dag let genfinding af dokumenter/mails, effektivisering, tæt integration med MS Office 365 pakken, videndeling, digitalisering, workflows og med Scandifile og Bejourwww synes vi selv, at vi har skabt en ret flot løsning til det.

Scandifile benyttes i dag af 1600 hundrede brugere i staten og det private.

Scandifile er kendt som et super stabilt sags-og journalsystem og vores brugere roser systemets oppetid


Scandifile produktet har topreferencerKontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig!


WhatsApp chat