Scandifile – Journalsystemet der benyttes til at arkivere fortrolige data, dokumenter og emails

Udfyld formularen og hør mere om hvad journalsystemet kan hjælpe jeres virksomhed med!
software demo

Start allerede i dag

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Untitled-2_logo_mysql database migration tools
Landingsside_database migration
IT_System_fjernbetjening
Untitled-4.Arkivsystem
Landingsside _
Landingsside _projektledelse

Scandifile Sag og Journal er en topmoderne og driftssikker MS Windows applikation som er baseret på en Microsoft SQL 2012/2015 database og dokumentarkivet Dokumentstore og systemet har de sidste 15 år været brugt til at journalisere nogle af danmarks mest fortroelige data /dokumenter og mails med stor succes.

Scandifile er løbende blevet performanceoptimeret til at køre på nye platforme MS windows 2008 og Ms Windows 2012 på serversiden og på klientsiden til 64 bit Windows 7/10 klienter.

Scandifile suiten hjælper med at capture jeres data og dokumenter på en nem og automatiseret måde. Jeres dokumenter /korrespondance i Scandifile kan indstilles så de automatisk indekseres så det er nemt og hurigt at finde jeres kritiske dokumenter. I kan starte med at leje løsningen det tilbyder vi også

Vi kan levere løsningen som en “plugable” Scandifile server, enten som en fysisk server eller som en virtuel server som er klar til at blive taget i brug dag 1. Scandifile kræver at der tilkøbes MS Windows 2012/2016 /Windows 2008R2 licenser og Windows SQL server 2012/2016 licenser.

WhatsApp chat