Få bedre styr på dine sager og projekter

Oplever du indimellem, at du næsten bruger flere kræfter på at lede efter dokumenter, emails og de rigtige dokumentversioner end på selve sags- og projektstyringen? Så skyldes det sikkert, at du skal lede for mange steder efter det, du søger.

Deltag i projektmøder hos os om “Bedre styr på sagerne og projekterne”, og hør hvordan digitalisering af jeres processer giver dig ét samlet overblik over al sags- og projektdata, øger kvaliteten i styringen og sikrer, at du bruger al energien på det vigtigste – at styre sagen eller projektet effektivt i mål.

Ved at deltage i projektmøderne får du: 

 • 10 grunde til hvorfor din sags- og projektstyring ikke er optimal 
 • Gode råd til hvordan du opnår langt højere kvalitet i sags- og projektstyringen 
 • Input til, hvordan du vælger den rette løsning 
 • Indblik i effekten af digitalisering hos andre virksomheder 
 • Hvordan du nemt kommer i gang med digital sags- og projektstyring 

Øget digitalisering betyder flere udfordringer for danske virksomheder

Udviklingen på IT-området har de senere år været igennem en rivende udvikling, hvor virksomhedernes afhængighedsforhold til funktionsduelige IT-systemer er steget markant. Forsvarlig lagring af elektronisk data er i dag altafgørende, hvis danske virksomheder skal fastholde samt udvikle deres konkurrenceevne. 

Scandiplan Systems yder rådgivning til en bred vifte af danske virksomheder, herunder advokatkontorer, rederier, bankvirksomheder og boligorganisationer. Vi har derfor et solidt kendskab til forskellige typer af forretningsgange og de tilhørende IT-udfordringer, der følger med.

Vi engagerer os i forhold til vores kundekreds og er særdeles grundige, når det gælder research af virksomhedernes kerneforretning. På den måde yder vi rådgivning, der matcher virksomhedens reelle behov, og som ikke resulterer i unødige økonomiske omkostninger.

  projektdokumentation

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  WhatsApp chat